Online program vadbe za tekače

Postopnost in periodizacija

Program je zasnovan po principu nivojev zahtevnosti. Začetniški nivoji vam bodo pomagali postopoma razviti dobre osnove, napredni pa so zasnovani za nadaljni razvoj psihofizičnih sposobnosti.

Podpora trenerja

Z nakupum programa dobite vso podporo, ki jo potrebujete. Ko boste potrebovali dodatno pomoč, me lahko kontaktirate, sam pa vam bom nudil tudi dodatne napotke, predloge, spodbudo.

Doživljenjski dostop

Z nakupom dobite doživljenjski dostop do programa. V ceno so vključene tudi vse posodobitve programa ali dodatne vsebine, ki bi se v prihodnosti morda dodale.

Kako lahko s treningom izboljšamo rezultat teka, pri tem pa se izognemo bolečinam v sklepih in poškodbam?

Program je namenjen tekačem, ki bi radi napredovali v teku, izboljšali gibljivost in zmanjšali možnost poškodb, do katerih lahko pride med tekom. Sestavljen je iz vaj z lastno telesno težo za krepitev in izboljšanje vzdržljivosti ter vaj za gibljivost.

Če imaš željo preteči svojih prvih 5 kilometrov ali pa celo maraton, potem si na pravi strani.

S svojim programom te bom primerno pripravil na cilj, ki ga želiš doseči.

Ime mi je Gašper Predanič in sem strokovnjak na področju teka.

Lahko bi rekel, da sem s tekom preživel mladost. Atletiko sem treniral 10 let, sedaj pa kot osebni trener že več let nudim pomoč tekačem.

Vsak dan se srečujem s tekači, ki imajo težave s stopali, koleni ali hrbtenico. Pogosto je vzrok nepripravljenost, šibke mišice, slaba gibljivost in slaba tehnika.

Zato sem pripravil program treningov prav za tekače, s katerim lahko izboljšaš svoje rezultate.

Program sem razdelil na dva nivoja: za začetnike in za bolj napredne tekače.

Z vsakim nivojem (začetnik ali napredni) dobiš 12-tedenski program, ki je razdeljen v 3 sklope po 4 tedne. Vsak sklop sestavlja od 14 do 16 vodenih online treningov. Vsak online trening traja od 30 do 45 minut. Treningi se med seboj razlikujejo glede na cilj vadbene enote. Cilj treningov je izboljšanje gibljivosti, moči, vzdržljivosti in koordinacije. Posledično bo tvoj tekaški korak postal bolj napreden, varen in učinkovit.

To je program za vse, ki želite športno telo, pripravljeno na vsakodnevne tekaške izzive.

Spodaj si izberi nivo, ki ti najbolj ustreza.

Potrebna oprema: Penasta podlaga. Druga posebna oprema ni potrebna. Program se lahko izvaja kjerkoli, potrebujete le malo prostora ter željo in odločnost.

Nakup programa

Nivo Napredni
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Nivo Športnik
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR