Online programi vadb

splošna kondicija | hujšanje | moč | vzdržljivost | gibljivost

Popolni začetniki, zmerni rekreativci, zagrizeni športniki; ne glede na vaše trenutno stanje in pripravljenost vam lahko pomagam narediti korak naprej.

Postopnost in periodizacija

Programi so zasnovani po principu progresivnih stopenj. Začetniške stopnje vam bodo pomagale postopoma razviti dobre osnove, napredne pa so zasnovane za nadaljni razvoj psihofizičnih sposobnosti.

Podpora trenerja

Z nakupum programa dobite vso podporo, ki jo potrebujete. Ko boste potrebovali dodatno pomoč ali razlago, me lahko kontaktirate, sam pa vam bom nudil tudi dodatne napotke, predloge, spodbudo.

Doživljenjski dostop

Z nakupom dobite doživljenjski dostop do programa. V ceno so vključene tudi vse posodobitve programa ali dodatne vsebine, ki bi se v prihodnosti morda dodale.

Splošna telesna priprava športno telo, pripravljeno na vsakodnevne izzive

Program je namenjen vsem, ki želite priti do odlične splošne telesne kondicije, izboljšati moč, vzdržljivost in gibljivost. Sestavljen je iz vaj z lastno telesno težo za krepitev in izboljšanje vzdržljivosti, ter vaj za gibljivost. To je program za vse, ki želite športno telo, pripravljeno na vsakodnevne izzive.

Potrebna oprema: Penasta podlaga. Druga posebna oprema ni potrebna. Program se lahko izvaja kjerkoli, potrebujete le malo prostora ter željo in odločnost.

Zasnova: Program je razdeljen v tri progresivne stopnje oz. nivoje: Začetnik, Napredni, Športnik. Glede na lastno oceno trenutnih sposobnosti lahko začnete s katerimkoli nivojem. Vsaka stopnja je nadalje razdeljena v tri 4-tedenske sklope, ki telo in um postopoma navajajo na vedno večje obremenitve.

Nakup programa

Nivo Začetnik
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Nivo Napredni
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Nivo Športnik
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Posebna ponudba: paket vseh treh nivojev
Začetnik + Napredni + Športnik 36 tednov 150 EUR

Splošna gibljivost Funkcionalna gibljivost za vsak dan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Potrebna oprema: Penasta podlaga. Druga posebna oprema ni potrebna. Program se lahko izvaja kjerkoli.

Zasnova: Progresivne stopnje Splošna gibljivost 1, Splošna gibljivost 2, Splošna gibljivost 3.