Online program vadbe za tekače

Postopnost in periodizacija

Program je zasnovan po principu nivojev zahtevnosti. Začetniški nivoji ti bodo pomagali postopoma razviti dobre osnove, napredni pa so zasnovani za nadaljni razvoj psihofizičnih sposobnosti.

Podpora trenerja

Z nakupum programa dobiš vso podporo, ki jo potrebuješ. Ko boš potreboval-a dodatno pomoč, me lahko kontaktiraš, sam pa ti bom nudil tudi dodatne napotke, predloge, spodbudo.

Doživljenjski dostop

Z nakupom dobiš doživljenjski dostop do programa. V ceno so vključene tudi vse posodobitve programa ali dodatne vsebine, ki bi se v prihodnosti morda dodale.

Kako lahko s treningom izboljšamo rezultat teka, pri tem pa se izognemo bolečinam v sklepih in poškodbam?

Program je namenjen tekačem, ki bi radi napredovali v teku, izboljšali gibljivost, zmanjšali možnost poškodb in postali močnejši. Sestavljen je iz vaj z lastno telesno težo za krepitev celega telesa in izboljšanje vzdržljivosti ter vaj za gibljivost.

Če imaš željo preteči svojih prvih 5 kilometrov ali pa celo maraton, potem si na pravi strani.

S svojim programom te bom primerno pripravil na cilj, ki ga želiš doseči.

Ime mi je Gašper Predanič in sem strokovnjak na področju teka.

Lahko bi rekel, da sem s tekom preživel mladost. Atletiko sem treniral 10 let, sedaj pa kot osebni trener že več let nudim pomoč tekačem.

Vsak dan se srečujem s tekači, ki imajo težave s stopali, koleni ali hrbtenico. Pogosto je vzrok nepripravljenost, šibke mišice, slaba gibljivost in slaba tehnika.

Zato sem pripravil program treningov prav za tekače, s katerim lahko izboljšaš svoje rezultate.

Program sem razdelil na tri nivoje: za začetnike, napredne in športnike.

V primeru, da se s tekom ukvarjaš 1x tedensko in si začetnik, priporočam program za začetnika. Ta program je namenjen tistim, ki še niso izvajali vaj za moč in niso seznanjeni s pravilno tehniko izvajanja počepov, izpadnih korakov in ostalih vaj.

Tisti, ki se s tekom ukvarjate 2-3x tedensko in ste že izvajali vaje za moč, obiskovali fitnes, ali spremljali napotke trenerjev in si želite izboljšati rezultate pri teku in napredovati. V tem primeru, je primeren program ‘Napredni’.

Spadaš med redne tekače? Tečeš vsaj 4-5x tedensko in se pripravljaš na maraton ali želiš izboljšati rezultat? Super, potem bo program Športnik pisan na kožo. V tem programu so vaje napredne in tudi namenjen temu, da se izboljšajo rezultati teka.

Z vsakim nivojem (začetnik, napredni, športnik) dobiš 12-tedenski program, ki je razdeljen v 3 sklope po 4 tedne. Vsak sklop sestavlja od 14 do 16 vodenih online treningov. Vsak online trening traja od 30 do 45 minut. Treningi se med seboj razlikujejo glede na cilj vadbene enote. Cilj treningov je izboljšanje gibljivosti, moči, vzdržljivosti in koordinacije. Posledično bo tvoj tekaški korak postal bolj napreden, varen in učinkovit.

To je program za vse, ki želite zgraditi močnejšo atletsko telo, pripravljeno na vsakodnevne tekaške izzive.

Potrebna oprema: Penasta podlaga. Druga posebna oprema ni potrebna. Program se lahko izvaja kjerkoli, potrebujete le malo prostora ter željo in odločnost.

Nakup programa

Nivo Začetnik
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Nivo Napredni
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Nivo Športnik
1. sklop 4 tedni 25 EUR
2. sklop 4 tedni 25 EUR
3. sklop 4 tedni 25 EUR
Paket vseh treh sklopov 12 tednov 60 EUR
Posebna ponudba: paket vseh treh nivojev
Začetnik + Napredni + Športnik 36 tednov 150 EUR